Reply

Sky PS4 error code 1400

Reply
Researcher
Posts: 10
Post 46 of 65
999 Views

Re: Sky PS4 error code 1400

Hi,

It's the same, 10 minutes of watching then the 1400 error. Much worse when streaming live TV though, I get 10 minutes of viewing then the system completely freezes with the programme on the screen or just a black screen, nothing works so have to hold the power button for 10-15 seconds to restart the PS3 which then performs an error check. Very frustrating! 

Executive Producer
Posts: 9,695
Post 47 of 65
984 Views

Re: Sky PS4 error code 1400

They weren’t aware people were getting the same problem on PS3. 

It’s now been passed on to the team who worked on the PS4 app 😃

Researcher
Posts: 10
Post 48 of 65
972 Views

Re: Sky PS4 error code 1400

That's great! 

Thanks for your help 😁 

Runner
Posts: 2
Post 49 of 65
958 Views

Re: Sky PS4 error code 1400

Hi guys,

 

I am also having this issue on PS4 and have been since around late April. Any fixes?

 

Thanks

Executive Producer
Posts: 9,695
Post 50 of 65
954 Views

Re: Sky PS4 error code 1400

There was an update yesterday that should fix it. 

Boom Operator
Posts: 37
Post 51 of 65
891 Views

Re: Sky PS4 error code 1400

The app is working fine for me since the update anyway, thanks guys

Runner
Posts: 1
Post 52 of 65
826 Views

Re: Sky PS4 error code 1400

Hi,

 

Is is this supposed to be fixed on the PS3 yet? Tried late yesterday still getting error 400

 

Brian

Executive Producer
Posts: 9,695
Post 53 of 65
796 Views

Re: Sky PS4 error code 1400

You’ll have to wait for an app update for the PS3. 

I doubt it’ll take long, seeing as the fix is already in the PS4 version 😁

 

But don’t quote me on that. 

Researcher
Posts: 10
Post 54 of 65
669 Views

Re: Sky PS4 error code 1400

Any update on the PS3 fix?

Boringly frustrating now!

Thanks for your time 👍 

Executive Producer
Posts: 9,695
Post 55 of 65
644 Views

Re: Sky PS4 error code 1400

I've had no news about the PS3 update yet, sorry Smiley Sad

Runner
Posts: 1
Post 56 of 65
559 Views

Re: Sky PS4 error code 1400

Any further news on this yet, its incredibly frustrating, freezing when watching live tv and during films it cuts off and then have to resume. This is on the PS3

Executive Producer
Posts: 9,695
Post 57 of 65
537 Views

Re: Sky PS4 error code 1400

I've asked but there's still no more news on the PS3 app update. Sorry.

Boom Operator
Posts: 15
Post 58 of 65
351 Views

Re: Sky PS4 error code 1400

Oh look error 1400 is back!  Smiley Sad

Happened twice last night but luckily only within a couple of hours of each other.

Researcher
Posts: 10
Post 59 of 65
248 Views

Re: Sky PS4 error code 1400

Hi guys,

Any update with regard to a fix for the PS3 issue? Seems to have been forgotten about???.... 

Researcher
Posts: 10
Post 60 of 65
199 Views

Re: Sky PS4 error code 1400

Hello? Is anyone there?

I am still waiting for the fix for the sky 1400 error on the PS3 and now I am still waiting for a reply/update. Not impressed this has been 'swept under the carpet'.

 

We are paying for a service that has not worked for months, is a refund also being processed for the inconvenience? 

I, and others suffering this issue, have been extremely patient. Update accordingly. 

Reply
Recommended Threads
11-04-2018 05:39 PM
Zoeelouisee a month ago 03:34 PM
2 weeks ago 07:47 PM
27-04-2018 01:07 PM
18-03-2018 02:25 PM