Help
Help
 
Sky Remotes & Accessories
Reply
Super User
caesarome
Posts: 40,061
Registered: ‎27-10-2010

Re: Sky Remote will not adjust volume on my TV

Have you not tried the 60 second trick ?

 

Take on battery out and then hold down the select button for 60 seconds before putting the battery back in and then pressing the sky button on it and trying again to use it.

__________________________________________________________________________________________.

If someone has helped you then please click on the LIKES button in their post.
I do not work for Sky.
Please do not post any personal details or account information. Please use plain text.
Regular Visitor
lynmr
Posts: 10
Registered: ‎28-06-2011

Re: Sky Remote will not adjust volume on my TV

Hi my sky remote will not work on my Techwood 26832 TV, it worked fine on the JVC one I had before getting a new one.  I have tried all the options listed on this forum to no avail.    Please help me.  My remote is a Sky Rev. 6.   We have got multiroom and the remote for the sky+HD box works the panasonic TV fine.  It is just this one for the sky+ box .

 

Please do not post any personal details or account information. Please use plain text.
Super User
kato
Posts: 9,434
Registered: ‎26-03-2011

Re: Sky Remote will not adjust volume on my TV


lynmr wrote:

Hi my sky remote will not work on my Techwood 26832 TV, it worked fine on the JVC one I had before getting a new one.  I have tried all the options listed on this forum to no avail.    Please help me.  My remote is a Sky Rev. 6.   We have got multiroom and the remote for the sky+HD box works the panasonic TV fine.  It is just this one for the sky+ box .

 


Try 0065  1191  0335  065

___________________________________________________________________________________________

If you have been helped by someone please click on the thumbs up icon to give them Likes.
Please do not post any personal details or account information. Please use plain text.
Regular Visitor
lynmr
Posts: 10
Registered: ‎28-06-2011

Re: Sky Remote will not adjust volume on my TV

Hi Thanks  Code 065 worked.   

 

Please do not post any personal details or account information. Please use plain text.
Occasional Visitor
Ant-icx
Posts: 1
Registered: ‎17-12-2011

Re: Sky Remote will not adjust volume on my TV

Hi

Been trying for ages to programme my Panasonic tv so that I could use the sky remote for adjusting volume,was just browsing through some of the messages, Seen your instructions on setting it up and BINGO its worked.

 

Cheers :smileyhappy:

Please do not post any personal details or account information. Please use plain text.
Occasional Visitor
MHARPER
Posts: 1
Registered: ‎03-01-2012

Re: Sky Remote will not adjust volume on my TV

I have a new Samsung 40'' LED TV and the sky remote wil not operate the volume on the new Samsung TV.

How do you progam the Sky remote to do this?

Please do not post any personal details or account information. Please use plain text.
Super User
kato
Posts: 9,434
Registered: ‎26-03-2011

Re: Sky Remote will not adjust volume on my TV


MHARPER wrote:

I have a new Samsung 40'' LED TV and the sky remote wil not operate the volume on the new Samsung TV.

How do you progam the Sky remote to do this?


Use Sky's code finder and how to program link.http://www.sky.com/helpcentre/tv/remote-controls/operate-tv-with-sky-remote/

___________________________________________________________________________________________

If you have been helped by someone please click on the thumbs up icon to give them Likes.
Please do not post any personal details or account information. Please use plain text.
Occasional Visitor
Richard01
Posts: 2
Registered: ‎07-02-2012

Re: Sky Remote will not adjust volume on my TV

yes its worked for me on my panasonic!!!

Please do not post any personal details or account information. Please use plain text.
Occasional Visitor
MadaboutMovies
Posts: 1
Registered: ‎13-02-2012

Re: Sky Remote will not adjust volume on my TV

Thanks so much - just got 2 TVs working with Sky Remotes!

 

New Samsung TV worked first time but had to try a couple of times with older Sony model.

 

Really pleased as no more juggling with different controllers! 

Please do not post any personal details or account information. Please use plain text.
Regular Visitor
Rourke+55
Posts: 7
Registered: ‎01-03-2012

Re: Sky Remote will not adjust volume on my TV

Many many thanks Malcolm M. Brilliant.
Please do not post any personal details or account information. Please use plain text.
Occasional Visitor
curvin+jean
Posts: 1
Registered: ‎14-04-2012

Re: Sky Remote will not adjust volume on my TV


brownspottydog wrote:

No, how do you programme the remote?


 

Please do not post any personal details or account information. Please use plain text.
Community Coordinator
Anne-M
Posts: 7,536
Registered: ‎10-10-2011

Re: Sky Remote will not adjust volume on my TV

Hi curvin+jean, 

 

Sorry for the delay in getting back to you and welcome to the forum. 

 

Can you give us a bit more information so we can assist you further?

 

Thanks, 

Anne
Community Coordinator
Community Welcome, Hints & Tips
Sky Help Centre http://www.sky.com/help

New to the forum? Click here
Tagging your posts and others with relevant key words is another way to help,
it also counts towards forum rank.
Please do not post any personal details or account information. Please use plain text.
Occasional Visitor
chigley
Posts: 1
Registered: ‎02-05-2012

Re: Sky Remote will not adjust volume on my TV

Excellent advice.  I had tried following all other instructions and only this worked

Please do not post any personal details or account information. Please use plain text.
Occasional Visitor
evpatricia
Posts: 1
Registered: ‎12-05-2012

Re: Sky Remote will not adjust volume on my TV

 
Please do not post any personal details or account information. Please use plain text.
Staff (Retired)
GarryC
Posts: 4,977
Registered: ‎18-03-2011

Re: Sky Remote will not adjust volume on my TV

Hi evpatricia,

 

Could you give us a little more detail of your query so we can help further?

 

Thanks,

Please do not post any personal details or account information. Please use plain text.