Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
 
Help
Help
 
Archived Discussions
This page has been archived
The content on this page may be out-of-date or have been superseded by newer information. Links on this page to other sites may not work and contact information may be inaccurate. This page has been archived for future reference.
Learn more about this message
Reply
Visitor
snook45
Posts: 3
Registered: ‎08-02-2011
Accepted Solution

sky router not working!

Hi,

   A friend just recived a new sagem router from sky but their mac laptop cannot connect to it at all.

   I tried a win7 laptop with it and have the same problem.With win7 I tried it with ethernet and the error

   given is ''no valid ip address''.Also the only lights showing on router are the on light and ethernet.Tried all

   the usual things with the router but no go.Does this suggest the router is faulty.

   Thanks

             Vic

Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Super User
caesarome
Posts: 44,936
Registered: ‎27-10-2010

Re: sky router not working!

There are problems with this router as can be seen here:

 

http://helpforum.sky.com/t5/Broadband-Technical-Issues/Sagemcom-F-ST-2304n-Issues/td-p/69631/jump-to...

__________________________________________________________________________________________.

If someone has helped you then please click on the LIKES button in their post.
I do not work for Sky.
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Visitor
snook45
Posts: 3
Registered: ‎08-02-2011

Re: sky router not working!

Thanks for the reply caesarome but I do have the problem of not being able to access the router settings.

 Do you or anyone else think that settings on the laptop to do with the ip address could be a problem?

           Thanks again

                               Vic

Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Community Coordinator
Shelz
Posts: 2,438
Registered: ‎20-12-2010

Re: sky router not working!

Hi snook45,

 

This does not sound as though it is the known issue from what you have posted, could you please follow this troubleshooting to see if this helps.

 

If this does not rectify your problem could you please let us know.

Shelz
Community Coordinator
Community Welcome, Hints & Tips
Sky Help Centre http://www.sky.com/help

New to the forum? Click here
Tagging your posts and others with relevant key words is another way to help,
it also counts towards forum rank.
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Frequent Contributor (Bronze)
LooneyTunes
Posts: 64
Registered: ‎12-04-2011

Re: sky router not working!

You have the Efternet light on which is an indication that the cable, and the ports are working and communicating.. Sounds like a configuration problem.. Ensure both PC's are set to DCHP, do not set the IP's manually.

 

Also do a hard reset by holding the reset button on the back for 10secs ish, other than that if it doesnt still work you indeed have a faulty router...

Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Visitor
snook45
Posts: 3
Registered: ‎08-02-2011

Re: sky router not working!

Hi

   Thanks to everyone who have replied,just found out that sky is sending a new router to my friend.

   So I'll wait till that arrives.

                                         Thanks again

                                                             vic  

Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.