Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
 
Help
Help
 
Archived Discussions
This page has been archived
The content on this page may be out-of-date or have been superseded by newer information. Links on this page to other sites may not work and contact information may be inaccurate. This page has been archived for future reference.
Learn more about this message
Reply
Frequent Visitor
grit
Posts: 14
Registered: ‎11-11-2011
Accepted Solution

ITV 1 HD.

How come ITV 1 has no HD on SKY? It would be good to watch footy in HD. Anyone have any answers? Thanks.

Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Super User
kato
Posts: 9,950
Registered: ‎26-03-2011

Re: ITV 1 HD.

Channel 178 is ITV 1 HD

___________________________________________________________________________________________

If you have been helped by someone please click on the thumbs up icon to give them Likes.
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Frequent Visitor
grit
Posts: 14
Registered: ‎11-11-2011

Re: ITV 1 HD.

Thanks

Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Frequent Visitor
grit
Posts: 14
Registered: ‎11-11-2011

Re: ITV 1 HD.

Tried ch 178 and it says channel unavailable
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Super User
caesarome
Posts: 44,835
Registered: ‎27-10-2010

Re: ITV 1 HD.

Are you in Ireland or Scotland ?

__________________________________________________________________________________________.

If someone has helped you then please click on the LIKES button in their post.
I do not work for Sky.
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Frequent Visitor
grit
Posts: 14
Registered: ‎11-11-2011

Re: ITV 1 HD.

N.ireland
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Super User
kato
Posts: 9,950
Registered: ‎26-03-2011

Re: ITV 1 HD.

[ Edited ]

You can add this to other channels it will be non recordable.Press services on remote>>option>>add channels.

Frequency 10.936 or 10.832

Polarisation V

Symbol Rate 22

FEC 5/6

Remember to save settings.

___________________________________________________________________________________________

If you have been helped by someone please click on the thumbs up icon to give them Likes.
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Super User
caesarome
Posts: 44,835
Registered: ‎27-10-2010

Re: ITV 1 HD.


grit wrote:
N.ireland

ITV 1 HD is not available in Nothern Ireland but follow kato's advice above and you can had it manually and will be able to watch it via the "other channels" option. You will not be abel to record anything from it though.

__________________________________________________________________________________________.

If someone has helped you then please click on the LIKES button in their post.
I do not work for Sky.
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Frequent Visitor
grit
Posts: 14
Registered: ‎11-11-2011

Re: ITV 1 HD.

Thanks watchin it now
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Occasional Visitor
Redmike+7
Posts: 2
Registered: ‎17-11-2011

Re: ITV 1 HD.

I have tried to get ITV 1 but the channel will not store any ideas

Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Occasional Visitor
Redmike+7
Posts: 2
Registered: ‎17-11-2011

Re: ITV 1 HD.

Cancel I got it sorted

Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Occasional Visitor
rainbow1111
Posts: 2
Registered: ‎01-06-2012

Re: ITV 1 HD.

how do u store the channel? i put the frequencies in etc but can't seem to store it.really need step by step instructions!
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Senior Member (Platinum)
Kenneth+M
Posts: 4,821
Registered: ‎27-10-2010

Re: ITV 1 HD.

[ Edited ]

When you have entered the tuning parameters into 'Add Channels', press yellow to 'Find Channels'.  After the short channel scan, a list of available channels will appear onscreen.  Highlight the one you wish to store, and then press yellow to store.  Exit the menu by pressing 'Select' twice.  The channel can then be found in 'Other Channels'.

Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Occasional Visitor
rainbow1111
Posts: 2
Registered: ‎01-06-2012

Re: ITV 1 HD.

exit the menu by pressing select twice was the key!! many thanks

Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Occasional Visitor
buba2006
Posts: 1
Registered: ‎27-01-2014

Re: ITV 1 HD.

ive tried following these instructions but still cant get itv hd. any ideas?? 

Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.