Help
Help
 
Archived Discussions
This page has been archived
The content on this page may be out-of-date or have been superseded by newer information. Links on this page to other sites may not work and contact information may be inaccurate. This page has been archived for future reference.
Learn more about this message
Reply
Contributor
Andrew+Mc+Glone
Posts: 41
Registered: ‎07-11-2012

ITV 1 HD - frequency changed ?

Hi

 

I used to be able to get ITV1 HD via add new channel but its not there anymore and they must have changed frequency.  Someone recently posted the following but HD wasn't there :

 

Re: ITV 1 HD. [ New ]
10.832, H, 22.0, 5/6
 
 
Does anyone know the frequency of ITV1 HD ?
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Senior Member (Diamond)
Ch3nks
Posts: 1,588
Registered: ‎30-03-2012

Re: ITV 1 HD - frequency changed ?

they have moved and are now no longer available to manually tune in on a sky box.
--------------------------------------------------
DRX895 (1TB), Plusnet Unlimited ADSL Broadband
Google Nexus 5, Samsung LE40C750 3D TV
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Contributor
Andrew+Mc+Glone
Posts: 41
Registered: ‎07-11-2012

Re: ITV 1 HD - frequency changed ?

Ahhh... what a disappointment !! Having the HD was really nice for the football games and films now and again.
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Senior Member (Platinum)
Kenneth+M
Posts: 4,394
Registered: ‎27-10-2010

Re: ITV 1 HD - frequency changed ?

You can still manually add UTV HD. 11052, H,  22.0, 5/6.

Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Community Coordinator
shaun-k
Posts: 958
Registered: ‎23-10-2013

Re: ITV 1 HD - frequency changed ?

Hi Guys,

 

Thanks for posting on the Sky Community forum. 

 

You're all spot on, ITV have changed their channel frequency so this is no longer possible to add manually through the 'add channel' facility. 

 

Great to see everyone helping out the community members, great work guys. Keep it up!

 

If you need anything else just let me know. 

Shaun-K
Community Coordinator
Community Welcome, Hints & Tips
Sky Help Centre http://www.sky.com/help

New to the forum? Click here
Tagging your posts and others with relevant key words is another way to help,
it also counts towards forum rank.
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Contributor
Andrew+Mc+Glone
Posts: 41
Registered: ‎07-11-2012

Re: ITV 1 HD - frequency changed ?

I got UTV HD from that frequency thanks very much !!! 

Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Community Coordinator
shaun-k
Posts: 958
Registered: ‎23-10-2013

Re: ITV 1 HD - frequency changed ?

Thanks for coming back to us. 

 

I'm glad you managed to find a workaround to watch this in HD.

 

Just shows you what great help is available on the Sky Community Forum :smileyhappy:

 

You know where to find us if you need anything else. 

Shaun-K
Community Coordinator
Community Welcome, Hints & Tips
Sky Help Centre http://www.sky.com/help

New to the forum? Click here
Tagging your posts and others with relevant key words is another way to help,
it also counts towards forum rank.
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.
Community Manager
Stacey-M
Posts: 483
Registered: ‎29-10-2012

Re: ITV 1 HD - frequency changed ?

Hi all,

 

This thread has now been closed. You can continue this discussion over on the main ITV HD thread.

 

Thanks.

Stacey
Community Manager
Forum Help http://helpforum.sky.com/t5/help/faqpage
Sky Help Centre http://www.sky.com/help

New to the forum? Click here
Tagging your posts and others with relevant key words is another way to help,
it also counts towards forum rank.
Stay Safe: Don't post any personal details or Sky account information. Plain text only in this box.